Wees welkom op 27 februari voor weer een uniek pop-up diner bij de boer met chef Jouke Piet Drijfhout van De Slotplaats, dit keer bij akkerbouwebedrijf ‘t Witmonnikshuys in Holwerd!

Met het diner verwelkomen we een gewas terug in Friesland, namelijk haver. In 2025 gaat Bianca van der Bos staan voor het zaaien, verbouwen en promoten van NAAKTE haver voor alle Friese keukens. Een gezond, voedzaam product dat gebruikt kan worden als “de Nederlands rijst” en een gezonde bodem als ontbijt. Op 27 februari nodigen we jou uit om je te laten inspireren met de prachtige smaak en mogelijkheden van dit gewas. De grote loods van de boerderij zal worden omgetoverd tot een boeren-restaurant. 

Tijdens het diner wordt er een unieke primeur gepresenteerd. Na dit diner zal de eerste naakte haver op de boerderij gezaaid gaan worden voor dit seizoen.

Wat kun je verwachten: 

  • 7 unieke creaties
  • 4 bijpassende glazen (alcoholvrij of wijn)
  • Tafelwater, brood en boteren 

 

Locatie: 't Witmonnikshuys, Witmonnikswei 1, Holwert
Inloop vanaf 18:00 uur, aanvang diner rond 18:30 uur

Kosten: € 99,00 pp (alles inclusief)

Aanmelden:
Mail naar info@deslotplaatsbakkeveen.nl of reserveer via de reserveringslink rechts hiernaast (groene button).

We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een avond vol smaak, verhalen en gezelligheid!